Kapcsolat

Különleges vagyok, de a haranggörbén belül.

(Részlet egy Tim Minchin dalból.)

Kommentelési lehetőség nincs.

A legtöbb mai weboldalon, és portálon elsődleges cél az interakciók kicsikarása, komment vagy megosztás formájában. Minden, amit egy weboldalon látsz ennek a célnak van alárendelve. Ez egyfajta manipuláció, melynek mögöttes célja, hogy a látogató azt érezze kapcsolata van a weboldallal, vagy a szerzővel. Ezt az érzést később valamilyen formában pénzzé lehet tenni.
Itt nem ez a cél. A Humanista Élet blog, az én személyes szenvedélyem. Nem a mellékjövedelmem, és nem a főállásom. Hobbi. Komoly, felvállalt vélemény, de nem vállalkozás. Ezért nem is kezelem akként. Célja megosztani a saját ismereteimet, és élményeimet. Mindezt egy emberségesebb módon, és ütemben, mint ami manapság a közösségi oldalak által uralt online világban megszokott.
Ehhez nincs szükségem arra, hogy minden cikk alatt legyen 200+ dühöngő komment, és trollkodás. Ez itt a béke szigete. Olvasd, ahogy egy könyvet olvasnál.

Ha érdekesnek találtad, beszélj róla másokkal. Csak arra kérlek, tisztelj meg azzal, hogy megjelölöd a forrást.
Ha valami okból mégis tényleg velem személyesen szeretnél beszélni, esetleg érdekel a véleményem egy témáról, írj emailt: humanista.elet (kukac) gmail (pont) com

A posztokat követheted a Facebook oldalon.

Valamint meghallgathatod Youtube-on.

Minden jog fenntartva.